• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Letselschade Middelburg

Heeft u letsel opgelopen na een ongeval? Wij staan voor u klaar om uw schade kosteloos te verhalen bij de tegenpartij. Stipt Letselschade is gevestigd in Goes, onze experts komen graag bij u langs in Middelburg om u direct te helpen.

Als u te maken krijgt met letselschade, heeft u al genoeg aan uw hoofd. De experts van Stipt Letselschade nemen alles omtrent uw letselschadezaak voor u uit handen. Of u nu een whiplash heeft opgelopen, letselschade heeft door toedoen van een dier of slachtoffer bent geworden van een medische fout, wij helpen u graag bij het verhalen van de schade op de aansprakelijke tegenpartij. Dit kost u niets!

Gratis rechtshulp bij letselschade

Een letselschade specialist werkt op basis van no cure no pay. Als u hulp wilt ontvangen bij het verhalen van letselschade, is dat kosteloos voor een slachtoffer van een ongeval. Uw kosten worden vaak gedekt door de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar. Of mogelijk bent u zelf verzekerd voor de kosten van onze werkzaamheden. Hoe dan ook, rechtshulp bij letselschade kost u niets.

Letselschade specialist in Middelburg

Als u op zoek bent naar een letselschade specialist in Middelburg dan bent u bij Stipt Letselschade aan het juiste adres. Onze experts staan graag voor u klaar om uw belangen te behartigen. Er zijn vele soorten letselschades waarbij u mogelijk recht heeft op een vergoeding. Bijvoorbeeld als u bent aangereden op de fiets of scooter in het centrum van Middelburg, maar ook bij letsel na een bedrijfsongeval. Wij helpen u graag om te achterhalen of u recht heeft op een vergoeding.

Letselschade Middelburg: hoe schade claimen?

Het claimen van letselschade is bij ons heel eenvoudig. Bij Stipt Letselschade gaan we voor een persoonlijke aanpak, u heeft gedurende de gehele looptijd van uw letselschadezaak een vast aanspreekpunt. Ter kennismaking komt hij graag vrijblijvend bij u thuis langs, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Komt dat niet goed uit, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Goes (slechts 20 minuten vanaf Middelburg). Na dit eerste gesprek weet u direct waar u aan toe bent: onze expert zal beoordelen hoe groot de kans op schadevergoeding is en het verwachte verloop van uw zaak doornemen.

Vul onderstaand contactformulier in om in contact te komen met ons. We plannen dan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in.

Contact opnemen

    Letselschade Middelburg
    Bel mij

      (c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring