• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Auto-ongeluk

Letselschade na een auto-ongeluk

Heeft u een auto-ongeluk gehad met een tegenpartij en heeft u letselschade? Als de tegenpartij een verkeersfout maakte en aansprakelijk is, moet hij uw schade vergoeden. Zowel de schade aan uw voertuig als uw letselschade. Heeft u letselschade, schakel dan zo snel mogelijk een expert in. Hij gaat voor u aan de slag en neemt alles rond uw schadeclaim van u over. Daarnaast staat hij u ook bij met praktisch advies. Zo kunt u zich concentreren op uw herstel. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat de mogelijkheden voor u zijn. Bel direct met een van onze experts op 0113 – 405 062 of vul het contactformulier in.

Wat te doen bij een auto-ongeluk?

Zorg er als het kan voor dat de omstandigheden van het ongeluk duidelijk op papier staan. Vul met de tegenpartij een schadeformulier in en maak foto’s van de schade en de plaats van het ongeluk. Is er politie aanwezig? Zorg ervoor dat u de politieverklaring ontvangt of de namen van de agenten noteert. Ook getuigen kunnen nuttig zijn. Vraag gegevens van omstanders die gezien hebben wat er gebeurde of van het ambulancepersoneel die de plaats van het ongeval hebben gezien. Alle informatie die u kunt aanleveren, helpt ons bij de behandeling van uw zaak. Heeft u letselschade, schakel dan zo snel mogelijk een expert in. Hij gaat voor u aan de slag en neemt alles rond uw schadeclaim van u over.

Leg pijn- en gezondheidsklachten na een auto-ongeluk vast

Alles wat op papier staat, helpt u en ons bij het indienen van uw schadeclaim. Zowel voor de schade aan uw voertuig als voor uw letselschade. Heeft u pijn of verwondingen? Ga naar een arts of ga met de ambulance mee als het ambulancepersoneel dat noodzakelijk vindt. Medische verklaringen zijn belangrijk, bijvoorbeeld als u een whiplash heeft of klachten die daarmee te maken kunnen hebben. Met medische informatie onderbouwt u uw letselschadeclaim en voorkomt daarmee afwijzing of discussie tussen de betrokken partijen.

Op welke schadevergoeding heeft u recht bij een auto-ongeluk?

Na een auto-ongeluk regelt u de schade aan uw voertuig via de verzekeraars van de voertuigen. Soms regelt uw verzekeraar ook uw letselschade voor u als u een inzittenden beschermingsverzekering of schadeverzekering voor inzittenden heeft. Ook dan gaan wij graag voor u aan de slag als uw belangenbehartiger. Wij zijn dan uw contactpersoon en adviseur. Onze bemiddelingskosten zijn meeverzekerd op uw inzittendenverzekering. Als vaststaat dat de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letsel na een auto-ongeluk, vergoedt de tegenpartij uw letselschade. Denk bij mogelijke schadeposten aan: medische kosten die uw zorgverzekeraar niet vergoedt, hulp bij werkzaamheden thuis, financiële gevolgen van (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid en smartengeld. Lees meer over letselschade claimen.

Stipt letselschade claimt uw letselschade na een auto-ongeluk voor u

Uw persoonlijk herstel is belangrijk en kost u al veel tijd en energie. Laat het regelen van uw letselschade daarom aan een letselschadespecialist over. Stipt letselschade helpt u graag. Wij behartigen uw belangen en nemen u zorgen uit handen. Een letselschade claimen is namelijk een ingewikkeld proces. Juridische aansprakelijkheid, inventarisatie van schadeposten en de verhaalsmogelijkheid op de andere partij spelen onder meer een rol. Onze experts hebben uitgebreide vakkennis en ervaring. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat de mogelijkheden voor u zijn. Bel direct met een van onze experts 0113 – 405062 of vul het contactformulier in.

    twee bestuurders hebben onenigheid na een aanrijding
    (c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring