• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Recensies

10

D. - Rosmalen

De bereikbaarheid was erg goed. En kreeg ik mijn expert toch een keer niet te pakken, dan werd ik altijd teruggebeld of er werd contact gezocht via Whatsapp. Het meest waardeerde ik de vriendelijkheid en inlevingsvermogen van mijn expert!
10

B. - Koudekerke

Ik heb een uitstekende ervaring met Stipt Letselschade. Het meest waardeerde ik het begrip, medeleven en altijd een luisterend oor!
10

R. - Den Bosch

Het contact met mijn expert was zeer goed. Heel begripvol en vriendelijk. Was zeer goed bereikbaar en belde zelfs vaak om te vragen hoe het ging. De zaak is heel goed afgehandeld.
9

T. - Oost-Souburg

Het meest waardeerde ik dat de expert alles voor je doet en regelt wat een stuk rust en minder stress opleverde.
8

T. - Den Bosch

Iedere keer als we iets wilden weten hoe het ervoor stond was de expert ons voor. En als we het niet goed begrepen, dan werd het netjes uitgelegd. Het contact met de expert verliep op een prettige manier.
8

E. - Bergen op Zoom

Het contact met mijn expert was heel goed. De begrijpelijkheid van de informatie van mijn expert was uitstekend. Het meest waardeerde ik de totale uitleg.
9

N. - Lekkerkerk

Het contact met de expert was prettig. Ik kreeg duidelijke informatie over wat er gedaan werd. De telefonische bereikbaarheid was goed. Het meest waardeerde ik de persoonlijke benadering van de expert.
9

D. - Zevenbergen

De reactie snelheid van de expert was goed. Soms ben je afhankelijk van andere partijen en moet je even iets langer wachten. Het meest waardeerde ik dat er ten alle tijden naar je geluisterd wordt en ze ook goed naar je luisteren.
10

T. - Heinkenszand

Het meest waardeerde ik de vastberadenheid en de "never give up"mentaliteit.
9

K. - Lent

Het meest waardeerde ik dat ik er niet alleen voor stond. In het begin was ik steeds heen en weer aan het bellen en mailen met de Duitse tegenpartij. Maar dit schoot helaas niet op. Toen vond ik op internet Stipt Letselschade. Sharon heeft mij enorm geholpen, door alles voor mij te regelen.
10

L. - Spijkenisse

Het contact was erg fijn. De duidelijkheid, goede bereikbaarheid en fijn contact waardeerde ik het meeste. Mijn zaak is netjes en fijn afgehandeld.
8

J. - Serooskerke

Het meest waardeerde ik de persoonlijke benadering en oog hebben voor alle kosten zonder de tegenpartij onnodig financieel 'uit te buiten'.
10

D. - Tilburg

Het contact met mijn expert was erg goed. Er werd regelmatig contact opgenomen en er werd goed naar mij geluisterd. De snelle dienstverlening waardeerde ik het meeste.
9

R. - Goes

Het meest waardeerde ik het persoonlijke contact. De begrijpelijkheid van de informatie van mijn expert was goed. Gewoon op de oud hollandschade manier dingen uitleggen in plaats van moeilijke dure woorden.
9

A. - Krabbendijke

Vanaf het eerste moment was het contact met mijn expert goed. Een prima deskundige aan het woord, via de mail, telefoon en persoonlijk bij een huisbezoek. Erg betrokken en heeft zich hard gemaakt voor de vervelende situatie waarin ik me bevond. Het meest waardeerde ik de betrokkenheid en vastberadenheid om door te gaan met dit proces!
10

J. - Ovezande

Ik ben goed geholpen door Sharon. Ze is duidelijk en transparant. Het meest waardeerde ik de snelheid, helderheid en het eind resultaat.
10

E. - Kortgene

Het doorzettingsvermogen waardeerde ik het meest. Heb geen verbeterpunten.
10

Cora - Capelle aan den IJssel

De keurigheid en oprechtheid waardeerde ik het meest.
10

Thabit - Amersfoort

Er werd alles aan gedaan om mij te helpen en de ervaring die André heeft, zorgt ervoor dat hij overal op in kan spelen. Zo heeft hij het beste resultaat kunnen halen.
8

Vera - 's Heerenhoek

Ik waardeerde het meest dat de behandelaar altijd voor me klaar stond. Soms werden er wat moeilijke termen gebruikt, maar dan was het geen probleem om extra uitleg te krijgen. Ik kreeg altijd snel antwoord en kon alles vragen.
10

Johan - Kloetinge

De snelheid waarmee onze casus is opgepakt en behandeld waardeerde ik het meeste. Zowel telefonisch als via what's app was mijn expert goed te bereiken!
10

Anja - Grijpskerke

Helaas kwamen we niet meer verder, maar Stipt en meneer Rotte hebben zo hun best gedaan voor mij.
10

Jamie - Goes

Ik waardeerde meest dat er als een team aan de zaak werd samengewerkt. Dit met begrip en ondersteuning waar nodig. Susanne neemt ook echt de tijd voor je.
9

A. Nieuwenhuijse - Wilhelminadorp

Korte lijntjes en goed op de hoogte houden van stand van zaken
8

E. van der Veen - Koog aan de Zaan

“Hoewel het om een zakelijke afhandeling ging was er vriendelijk menselijk contact waardoor het vertouwen groeide. Dat heb ik zeer gewaardeerd omdat ik lichamelijk best een tijd kwetsbaar was een emotioneel het gebeuren moest verwerken. Het contact met Sharon Moens heeft aan de herstel procedure zeker goed gedaan. Ik kon alles aan haar overlaten wat de letselschade betreft een dat werkte ontzorgend.”
10

Marco - Dirksland

Sharon heeft gedurende het proces de informatie begrijpelijk gedeeld en was bij vragen hieromtrent ook goed bereikbaar.
10

J.J. van Wijnen-Viergever - Vlissingen

Het contact met de expert was helder, correct en snel. De combinatie vriendelijkheid, correctheid en vakkundigheid sprak mij erg aan.
10

Rooze - Goes

Vanaf de eerste seconde was er een warm gevoel. Het contact met de expert was zeer goed, helder, duidelijk en vooral zeer accuraat.
9

Sonja - Middelburg

De reactiesnelheid was goed ben erg tevreden met hoe snel het procedure opgang gekomen is en een snelle afwikkeling. Het meest waardeerde ik de vriendelijkheid, vakkennis en de service.
9

F. van Stappen - Kruiningen

Ik heb een aantal keer telefonisch contact gehad was bij mij bijna altijd bereikbaar en als dat niet zo was ontving ik in mijn mail dat ze vrij was of vakantie had!
10

A.K. Vriese- Huyer - Middelburg

De informatievoorziening was adequaat en waar vragen waren werd een heldere uitleg gegeven. Het contact werd als professioneel, helder en duidelijk ervaren.

M. de Wit-Pleijte - Yerseke

"Snelle reactie en de betrokkenheid door de expert werd door mij het meeste gewaardeerd"
9

Jeanien den Hollander - Kapelle

“De duidelijke en correcte afhandeling heb ik het meest gewaardeerd”
9

Ida Jongsma-van Alten - Alkmaar

Ik had een goed contact met de expert en het persoonlijke contact werd door mij het meeste gewaardeerd
10

Jan Kooij - Wissenkerke

“Ik had heel goed contact met verschillende mensen van Stipt Letselschade”
9

A. de Bruijne - Middelburg

“Een goede en professionele dienstverlening. Ik heb geen verbeterpunten.”
10

Dorukhan - Vlissingen

"Top resultaat en ze reageerden sneller dan het licht"
10

P. Pijpers - Hillegom

"Ik ben zeer tevreden en wil u vriendelijk bedanken"
10

Vanessa - Haarlem

“De begeleiding is heel persoonlijk en geeft veel vertrouwen. Andre Rotte is als schadeletsel advocaat precies wat je zoekt: hij legt zaken goed uit, kent zijn pappenheimers en doet wat je van een advocaat verwacht, namelijk echt jouw belangen behartigen.”
10

A. Beck - Heinkenszand

“Er is niks te verbeteren. Ik waardeerde het menselijke aspect en acht nemen en het begrip het meest.”
10

A. - Arnemuiden

"Vriendelijk contact erg behulpzaam altijd snelle respons."
9

Mariska - Middelburg

“Mijn ervaring met de expert is erg goed. We hadden veel contact ze hield me op de hoogte van alles, en er was een goede afloop.”
10

Linda - Dreischor

“Mevrouw Holmes heeft alles inwerking gesteld dat het allemaal vlot werd afgerond. Ook ondersteuning en gesprekken heel prettig en meelevend. Waarvoor mijn dank.”
10

Joeri - Breda

"Ik waardeerde de deskundige en begripvolle bijstand die je krijgt nadat je zelf niet in staat bent het gehele plaatje te kunnen zien het meest. De rust en de veiligheid die je voelt, dat je de afwikkeling met een gerust hart aan deskundige mensen kunt overlaten, zodat jij zelf volledig op je herstel kan richten. Dat is voor mij heel erg fijn geweest en dat waardeer ik enorm!"
10

Dekker - Middelburg

“Het contact was heel goed, we zijn prima geholpen en konden altijd appen, mailen of bellen om te overleggen. We kregen dezelfde dag of de volgende dag al reactie die zeer duidelijk en begrijpelijk was”.
9

Chantal - Rilland

Er werd snel en duidelijk gecommuniceerd. Dezelfde dag, of de dag erop had ik antwoord.
10

Mariska - Zierikzee

Ik waardeerde het soepele en snelle contact met deze expert en de goede communicatie het meest. Absoluut aan te raden.
9

E. Rijnders - Vlissingen

“Ik waardeerde de zorg het meeste”.
10

Rienus - Oost-Souburg

“Ik hoop dat ik jullie in de toekomst niet meer nodig heb voor letselschade, anders kom ik zeker weer bij jullie (André Rotte)”.
10

J. Kerkhof - Nissewaard

Het contact met de heer Rotte was waanzinnig goed. Hij maakt altijd tijd voor vragen en antwoorden; kan altijd bellen De uitkomst is zeer goed en met eerlijkheid afgehandeld. De heer Rotte heeft zich voor 100% ingezet om de zaak goed af te handelen. Top!
9

Janny - Arnemuiden

“Ik waardeerde de openheid en het goed inschatten wat zo een ongeluk voor zo iemand betekent het meeste”
10

E.S. van Loveren - Lemmer

“André is een man van mijn hart. Ik kan iedereen oprecht aanbevelen met Stipt letselschade in zee te gaan”
10

Jr. van loveren - Lemmer

“André is heel stipt en deskundig. Maar ook heel begrijpelijk”
9

A. P. Zodenkamp - Dordrecht

“De reactiesnelheid van mijn expert was heel erg goed en mijn expert heeft alle informatie goed uitgelegd. De uitkomst is heel erg goed.”
9

W. Roose - Vlissingen

“Voorgesteld was al door de verzekering om de zaakaf te ronden. Ik had hierbij geen goed gevoel en heb toen contact gezocht met Stipt Letselschade. Het persoonlijke en toch professionele contact waardeerde ik het meest”
10

De heer D. - Kloetinge

“De bereikbaarheid en het contact waren zeer goed. Alles keurig opgelost, een 10 voor André Rotte”
9

Litsa - Nieuwegein

"André is een hele vriendelijke en begripvolle man. De communicatie was goed en hij heeft zijn best gedaan om om alles correct en op de beste manier voor mij af te handelen."
9

Mevrouw van der Harst - Oost-Souburg

"Fijne contact en uitleg"
9

J. van der Vlies - Sint Maartensdijk

"Het contact met mijn expert van Stipt Letselschade is van begin af aan heel goed geweest. Ik kreeg altijd snel reactie middels mail of sms. Super goed geregeld!"
10

L. Tordoff-Kalmaeva - Arnemuiden

"Ik ben tevreden en het was goed geregeld."
10

Wendy - Burgh-Haamstede

"Goede communicatie en goed afgehandeld."
10

Peter - Uitgeest

“Perfect contact. Duidelijke uitleg over de procedure, de stappen en de onderhandelingen. Ik waardeerde vooral de duidelijkheid en het goede contact wanneer dat nodig was.”
8

Stefan - Stabroek

"Ik ben tevreden over de dienstverlening"
8

Machiel - Middelburg

"Het contact verliep erg soepel, fijne communicatie en op een laagdrempelige manier."
10

L. - Zeeland

"Perfect. Meer valt er niet over te zeggen eigenlijk. Geduldig, duidelijk, vriendelijk, betrokken, kundig."
9

Jim Paauwe - Hansweert

“Ik ben blij met de uitkomst van de letselschadezaak. Ik wist van te voren niet dat ik na mijn ongeval hier voor in aanmerking kwam. Maar ben achteraf blij met de afwikkeling.”
8

Marianne Jungbeker - Bergen op Zoom

“De persoonlijke benadering waarde ik het meest.”
10

Monserah - Koudekerke

“Het stukje zeer persoonlijk. Met de kerst een kaart ontvangen. En na de geboorte van onze dochter een kaart ontvangen en een cadeau. Wordt enorm gewaardeerd en maakt zeker onderscheid met andere bedrijven. Dit zijn ook dingen die ons bijblijven.”
10

Eefje - Middelburg

“De reactiesnelheid was hoog. Ik heb nooit lang moeten wachten op reactie waardoor de communicatie vlot verliep”.
8

Dijkmans - Oirschot

Het persoonlijke contact en het meeleven in de situatie werd het meest gewaardeerd.
(c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring