• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Wat kost het als Stipt letselschade mijn belangen behartigt?

Onze werkzaamheden kosten u niets. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Toch is het zo. Hulp bij het verhalen van uw letselschade is kosteloos voor een slachtoffer van een ongeval. U heeft recht op vergoeding van uw kosten door de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar. Of u heeft mogelijk zelf een verzekering  die dekking biedt voor de kosten van onze werkzaamheden. Deze kosten heten overigens buitengerechtelijke kosten. Uw recht op vergoeding daarvan draagt u eenvoudig over aan Stipt letselschade met een akte van cessie. U heeft daar dan verder geen omkijken meer naar en u kunt zich hierdoor concentreren op uw herstel.

Kosten Letselschade

Wat als uw letselschadeclaim een rechtszaak wordt?

De overgrote meerderheid van de letselschadezaken wordt tussen de betrokken partijen onderling geregeld. De rechter hoeft er dan niet aan te pas te komen. Soms komen de betrokkenen er niet uit en is een rechtszaak nodig. In veel gevallen kost u dat ook niets. Stipt letselschade kan voor gerechtelijke procedures namelijk een beroep doen op een gespecialiseerde huisadvocaat. Een zorgeloze én kosteloze behartiging van uw belangen dus. Uiteraard informeren wij u tijdig wanneer u wel iets zou moeten betalen en maken wij daar vooraf duidelijke afspraken over, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Kunt u ook letselschade claimen die niet door een ongeval veroorzaakt is?

Bent u geen slachtoffer van een ongeval maar is er sprake van een beroepsziekte of medisch verwijtbaar handelen? Neem ook dan contact op en informeer naar wat er mogelijk is. Wij kunnen uw zaak bijvoorbeeld tegen een beperkte eigen bijdrage behandelen. Bel direct met een van onze experts op 0113 – 405 062 of vul het contactformulier in.

(c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring