• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Aangereden op de motor

Letselschade na een ongeluk met de motor

Als motorrijder bent u kwetsbaar. Een motorongeval veroorzaakt dan ook vaak letselschade. Heeft u letsel na een ongeluk met de motor? Als er een tegenpartij is die een verkeersfout maakte en daardoor aansprakelijk is, kunt u uw letselschade op de tegenpartij verhalen. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat de mogelijkheden voor u zijn. Bel direct met een van onze experts op 0113-405062 of vul het contactformulier in.

Letselschade waarbij de wegbeheerder aansprakelijk is

Heeft u letselschade door een eenzijdig motorongeluk? Bijvoorbeeld een val door slecht onderhouden wegdek of modder of grind in een bocht? De wegbeheerder moet zorgen voor het onderhoud van de weg en is in sommige gevallen aansprakelijk voor uw schade. Ook kan de wegbeheerder aansprakelijk zijn voor een onveilige inrichting van de weg. Denk aan drempels of obstakels die niet voldoen aan de richtlijnen. De wegbeheerder is meestal de overheid. U moet aantonen dat de wegsituatie onveilig was en dat uw letsel daardoor ontstond.

Schade vergoed krijgen van de overheid is een lastige zaak, maar de experts van Stipt letselschade hebben hier veel ervaring mee en adviseren u over uw situatie. Uw expert kan u direct vertellen wat uw kans op schadevergoeding is. Informeer hiernaar, we helpen u graag.

Wat te doen als u een motorongeluk heeft gehad?

Als u denkt dat een andere partij verantwoordelijk is voor uw schade, leg dan zoveel mogelijk vast over de omstandigheden. Vraag gegevens van getuigen, een politieverklaring en vul zodra dat kan een schadeformulier in met de eventuele tegenpartij. Als u gewond bent, zorgt u voor doktersverklaringen. Foto’s van de ongevalsplaats zijn ook nuttig, zeker als het gaat om een onveilige wegsituatie. Schakel zo snel mogelijk een expert in. Die kan met alle informatie die u hem geeft voor u aan de slag en maakt direct een inschatting van uw kans op schadevergoeding.

Schadevergoeding na een motorongeval

De kans op ernstig en blijvend letsel bij een motorongeluk is groot. U bent namelijk niet beschermd door uw voertuig. Wie een kneuzing of botbreuk oploopt, herstelt meestal helemaal en kan daarna weer volledig functioneren én motorrijden. Maar soms is het letsel zo ernstig dat het blijvend is. Of u blijft zitten met nare littekens.

Informeer ons zo snel mogelijk na het motorongeval over uw letsel. Onze expert kan u direct informeren over uw kans op schadevergoeding en stelt de tegenpartij aansprakelijk. Letselschade claimen is specialistenwerk. Onze experts zijn specialist en regelen uw schadevergoeding als de tegenpartij aansprakelijk is.

Stipt letselschade claimt uw letselschade na een motorongeluk voor u

Uw persoonlijk herstel is belangrijk en kost u al veel tijd en energie. Laat het regelen van uw letselschade daarom aan een letselschadespecialist over. Stipt letselschade helpt u graag. Wij behartigen uw belangen en nemen u zorgen uit handen. Een letselschade claimen is namelijk een ingewikkeld proces. Juridische aansprakelijkheid, inventarisatie van schadeposten en de verhaalsmogelijkheid op de andere partij spelen onder meer een rol. Onze experts hebben uitgebreide vakkennis en ervaring.

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat de mogelijkheden voor u zijn. Bel direct met een van onze experts op 0113-405062 of vul het contactformulier in.

    motor
    (c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring