• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Letselschade na een verkeersongeval

Heeft u een verkeersongeval gehad en letselschade opgelopen? En is iemand anders aansprakelijk voor het ongeluk? In de meeste gevallen heeft u dan recht op schadevergoeding. Mogelijk valt de schade onder de dekking van uw eigen verzekering. Onze experts kunnen dat direct voor u beoordelen.

Wilt u weten of u een letselschadeclaim kunt indienen en hoe groot uw kans op schadevergoeding is? Vul dan het contactformulier in of bel 0113 – 405 062. Uiteraard krijgt u van ons ook praktisch advies en regelen wij dingen voor u of uw gezinsleden als dat nodig is. Zo kunt u zich richten op uw herstel en hoeft u zich geen zorgen te maken. Overigens kost onze hulp u niets als u slachtoffer bent van een ongeval waarvoor iemand anders aansprakelijk is.

Letselschade melden

Vergoeding van letselschade na een verkeersongeval

Bij een letselschadeclaim houden we rekening met materiële en immateriële letselschade. Waar u recht op heeft, hangt van verschillende factoren af. Daarin is elk geval van letselschade uniek. Dankzij ervaring en kennis over uitspraken in eerdere zaken, kan uw expert u snel vertellen welke vergoedingen u kunt claimen bij de aansprakelijke partij.

Letselschade na een verkeersongeval

Wat is er gebeurd?


Letselschade melden

Wie is er aansprakelijk bij een verkeersongeval?

In de wet staat hoe de aansprakelijkheid geregeld is. Wie er aansprakelijk is, hangt af van het ongeval. Rijdt u zelf met uw auto tegen een boom? Dan kunt u niemand aansprakelijk stellen, tenzij u een inzittenden beschermings-verzekering oftewel schadeverzekering inzittenden heeft.

Dan dekt uw eigen verzekeraar de schade. Is er een tegenpartij bij uw ongeval betrokken? En maakte die een fout? Dan kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen.

Iemand die een verkeersfout maakt, begaat een onrechtmatige daad en is aansprakelijk. Hij moet de schade betalen die de ander door zijn fout lijdt. Denk bijvoorbeeld aan een botsing waarbij iemand bij u achterop rijdt omdat hij niet op tijd kon remmen.

Aansprakelijkheid is een lastig iets, maar onze ervaren experts helpen u hierbij. Met hun kennis en ervaring bepalen zij of u voor een vergoeding van de tegenpartij in aanmerking komt. Neem contact op met een expert.

Verkeersongeval in de auto

Wat te doen bij een verkeersongeval?

Zorg er als het kan voor dat de omstandigheden van uw ongeval duidelijk op papier staan. Vul met de tegenpartij een schadeformulier in en maak foto’s van de schade en de plaats van het ongeval. Is er politie aanwezig? Zorg ervoor dat u de politieverklaring ontvangt. Ook getuigen kunnen nuttig zijn. Vraag gegevens van omstanders die gezien hebben wat er gebeurde.

Alle informatie die u kunt aanleveren, helpt ons bij de behandeling van uw zaak. Heeft u letselschade, schakel dan zo snel mogelijk een expert in. Hij gaat voor u aan de slag en neemt alles rond uw schadeclaim van u over. Daarnaast staat hij u ook bij met praktisch advies.

Zo kunt u zich concentreren op uw herstel. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat de mogelijkheden voor u zijn. Bel direct met een van onze experts op 0113 – 405 062 of vul het contactformulier in.


Letselschade melden

(c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring