• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Samenwerkingspartners

Stipt letselschade beschikt naast jarenlange ervaring op het gebied van letselschade ook over een groot netwerk van andere dienstverleners waarmee zij samenwerkt. Door die samenwerking worden uw belangen maximaal en doelmatig behartigd. Zowel op het gebied van het verhalen van uw schade als op het gebied van revalidatie en herstelzorg.

De Letselschade Raad heeft het Nationaal Keurmerk Letselschade aan Stipt letselschade toegekend. Slachtoffers kunnen erop vertrouwen dat Stipt letselschade als betrouwbare partij staat geregistreerd en de belangen van mensen met letsel op integere en deskundige wijze behartigt.

Ga naar website

TopzorgGroep Letselschade biedt multidisciplinaire zorg en advies bij letselschadeprocedures. Wij zijn een landelijk werkende organisatie en zijn dus altijd dichtbij te vinden. TopzorgGroep Letselschade biedt revalidatieprogramma's op maat voor patiënten met functioneringsproblemen ten gevolge van een arbeidsongeval, verkeersongeval, sportletsel of anderszins trauma.

Ga naar website

VICI advocaten heeft jarenlange ervaring in het voeren van letselschadeprocedures. Indien nodig voeren zij voor u een deelgeschilprocedure, een kort geding of een bodemprocedure voor het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij.

Ga naar website

Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland (SRN) biedt poliklinische medisch specialistische revalidatie in Zuid-West Nederland. Poliklinische revalidatie is bedoeld voor mensen met complexe, vaak langdurige, klachten waarbij eerdere zorg zoals fysiotherapie of psychologie vaak niet voldoende heeft geholpen. Een revalidatieteam met gespecialiseerde zorgverleners kan dan uitkomst bieden.

Ga naar website

TopzorgGroep heeft als doel de beste paramedische zorg te verlenen met alle specialisaties op het gebied van onder andere fysiotherapie en leefstijl. TopzorgGroep is een grote multidisciplinaire zorgverlener met meerdere vestigingen in Nederland.

Ga naar website

Zeg uw chronische klachten vaarwel. New Health Concept biedt een oplossing voor uw chronische klachten. Binnen 10 vragen komt u er achter welke stappen u kunt nemen naar een optimaal herstel.

Ga naar website

Femnomenaal begeleidt, traint en geeft advies in onderwijs en werk. Ze bieden gelijke kansen voor iedereen en vinden het belangrijk dat geluk wordt gedeeld.

Ga naar website

Bij Fitnesscentrum FitLife Heinkenszand kun je terecht voor yoga, fitness, personal training en cryolipolyse om de overtollige vetmassa te verminderen. Ze hebben een divers aanbod voor alle leeftijden.

Ga naar website

Edu4kids biedt begeleiding voor cliënten vanaf 5 jaar met een gedragsprobleem, psycho-sociaal probleem, angsten, leerprobleem en/of ontwikkelingsprobleem.

Ga naar website

Herstelcoach Zeeland biedt hulp aan getraumatiseerde slachtoffers, die na een ongeval langere tijd thuiszitten. De impact van een ongeval op sociaal en emotioneel vlak is meestal hoog. Via een herstelcoachtraject kom je veel sneller terug uit je sociaal isolement en kun je hierna zelfstandig je leven van voor het ongeval weer voortzetten.

Ga naar website

Zit je niet goed in je (mentale) vel?
Kost alles je veel meer energie dan normaal?
Wil je je (mentale) gezondheid verbeteren?
Voel je een duidelijke ja en ben je 100% gecommitteerd?

Dan ben je bij Bernadette Kasander van praktijk MIND-Switch aan het juiste adres!

Ga naar website
(c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring