• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Ongeval met een dier

Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval met een dier? In veel situaties is de eigenaar van een dier aansprakelijk voor schade die een dier toebrengt. Dat geldt voor letselschade door een beet, maar bijvoorbeeld ook voor een valpartij door een losgebroken dier. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat de mogelijkheden in uw situatie zijn wanneer u letselschade heeft door een dier. Bel direct met een van onze experts op 0113 – 405 062 of vul het contactformulier in.

Schadevergoeding na een ongeval met een dier

De eigenaar van een dier is verantwoordelijk voor zijn dier en is daarom in de meeste gevallen aansprakelijk voor schade die het toebrengt. Als u bewust een risico nam, kan een rechter besluiten dat u zelf ook voor een deel aansprakelijk bent en niet uw volledige schade vergoed krijgt. Het is verstandig dat u zich laat bijstaan om uw letselschade vergoed te krijgen. Onze experts weten precies hoe de regels zijn op het gebied van schadevergoeding na een ongeval met een dier. Zij helpen u bij het verhalen van uw schade, zodat u zich zonder zorgen volledig kunt richten op uw herstel. Letselschade claimen is onze specialiteit en we helpen u graag de schadevergoeding te realiseren waar u recht op heeft.

Wat als een dier geen eigenaar heeft?

Als u letselschade oploopt door een dier dat geen aanwijsbare particuliere eigenaar heeft, ligt de aansprakelijkheid wat lastiger. Een natuur- of gebiedsbeheerder kan aansprakelijk zijn, bijvoorbeeld omdat een gebied niet goed is afgesloten met een hek. Of omdat hij bezoekers niet op het gevaar van aanwezige dieren heeft gewezen. Wilt u ons advies in een situatie waarbij u letsel opliep door een dier? Bel onze experts op 0113 – 405062 of vul het contactformulier in.

    Hondenbeet letsel 01
    (c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring