• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Schadevergoeding Posttraumatische Stress Stoornis

PTSS, ofwel een Posttraumatische Stress Stoornis, kan uw leven enorm beïnvloeden. De gevolgen die u eraan ondervindt, vallen ook onder letselschade. Als iemand anders aansprakelijk is voor het ontstaan van uw PTSS, kunt u uw letselschade op de aansprakelijke partij verhalen. PTSS kan op veel manieren ontstaan, bijvoorbeeld na een verkeers- of bedrijfsongeval of doordat u in de uitvoering van uw beroep te maken krijgt met levensbedreigende situatie. Het is verstandig dat u zich laat bijstaan door een expert van Stipt letselschade om uw letselschade wegens PTSS vergoed te krijgen. Onze experts weten namelijk precies wat de regels zijn op het gebied van schadevergoeding bij PTSS. Letselschade claimen is onze specialiteit en we helpen u graag met de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Hoe wordt de schadevergoeding bij PTSS vastgesteld?

De schadevergoeding hangt af van uw situatie. Hoe groot is de invloed van PTSS op uw leven? Kunt u nog enigszins normaal functioneren of helemaal niet? In hoeverre heeft u psychische klachten waarvoor u chronische bijstand nodig heeft? Kunt u nog volledig werken of bent u geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt? Iedere situatie van PTSS is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. De experts van Stipt letselschade hebben ruime ervaring met PTSS-schadeclaims en adviseren u over uw situatie. Uw expert kan u direct vertellen wat uw kans op schadevergoeding is. Informeer hiernaar, we helpen u graag!

Heeft u PTSS waarvoor iemand anders aansprakelijk is?

Informeer bij Stipt letselschade hoe u deze vorm van letselschade kunt claimen bij de tegenpartij. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat de mogelijkheden voor u zijn bij PTSS. Bel direct met een van onze experts op 0113 – 405062 of vul het contactformulier in.

    vrouw met van verdriet en pijn vertrokken gezicht.
    (c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring