• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Experts

mr. André Rotte

Mensen persoonlijk en betrokken bijstaan, zodat hun leven weer zoveel mogelijk wordt als voor hun letselschade. Dat vind ik mooi.

Na mijn rechtenstudie en functies bij verzekeraars internationale expertisebureaus werk ik sinds 2010 als belangenbehartiger voor slachtoffers van letselschade. Ik ben NIVRE-registerexpert en lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars. Dat zorgt ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van letselschaderegeling. In mijn eerste baan bij een verzekeraar leerde ik dat persoonlijk contact enorm belangrijk is wanneer je slachtoffers van letselschade helpt en dat een tevreden klant je doelstelling is. Dat én mijn ervaring en kennis maakt dat u de behandeling van uw letselschadeclaim met een gerust hart aan mij kunt overlaten.


mr. Arend-Jan Fluit

Met mijn inzet uw financiële en zakelijke zorgen wegnemen, zodat u zich op uw herstel kunt richten. Daar ga ik voor.

Naast letselschadebehandelaar ben ik ook advocaat bij VICI advocaten. Vanaf 2009 behandel ik letselschadezaken voor particulieren en regresvorderingen voor werkgevers. Daarnaast heb ik nauw contact met rechtsbijstandsverzekeraars die letselschadeslachtoffers doorverwijzen. De combinatie van letselschaderegelaar/advocaat is voor u als klant ideaal. Als er een geschil is over de aansprakelijkheid of de schadevergoeding procedeer ik voor u bij de rechtbank.


mr. Jorg Moens

Een letselschadezaak heeft helaas vaak ook op het gebied van werk veel impact op het slachtoffer. Ervoor zorgen dat u en uw omgeving zich daar geen zorgen over hoeven maken; daar zet ik mij voor in.

Bij Stipt letselschade behandel ik de arbeidsrechtelijke- en sociale verzekeringskwesties voor cliënten door heel Nederland. Ik ben zowel voor Stipt letselschade als bij VICI advocaten actief. De ervaring leert dat in veel letselschadezaken ook werk gerelateerde issues spelen, zoals bijvoorbeeld loonkorting, ontslag en problemen rondom Ziektewet- en WGA-uitkeringen. Ik kan u in dergelijke zaken adviseren en waar nodig voor u procederen. Binnen Stipt letselschade kunnen wij zodoende zowel uw belangen in de letselschadezaak behartigen, als de eventuele daarbij komende arbeidsrechtelijke aspecten.


Demi Gisolf

“Nieuwe dingen leren, kennis ontwikkelen én daarmee mensen helpen. Dat wil ik bereiken.”

Als HBO studente Financial Services Management loop ik mijn afstudeerstage bij Stipt letselschade. Naast het schrijven van mijn scriptie, doe ik bij Stipt letselschade ervaring op in alle facetten van de belangenbehartiging van letselschadeslachtoffers. Daarnaast verricht ik diverse ondersteunende werkzaamheden voor de letselschade-experts. Tijdens mijn opleiding heeft het belang van de klant altijd vooropgestaan en dit vind ik dan ook belangrijk om mee te nemen in mijn werkervaringen. Na mijn afstuderen ga ik een master rechten volgen, zodat ik mij daarna volledig kan ontwikkelen tot letselschade-expert.


Bel mij

    (c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring