• Landelijk werkzaam
 • Persoonlijk bezoek
 • Één vast aanspreekpunt
 • Gratis rechtshulp

Letselschade bureau Stipt Letselschade

Stipt Letselschade is specialist op het gebeid van alle soorten letselschade. Of u nu een bedrijfsongeval met licht letsel of een auto-ongeluk met ernstig letsel heeft gehad, onze ervaren experts kunnen u bijstaan in alle processen rondom het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het claimen van uw schadevergoeding. Deze processen kunnen ingewikkeld en intimiderend zijn wanneer u er zelf aan begint. Als letselschade bureau hebben wij echter jarenlange ervaring met verschillende soorten situaties waarin letselschade is ontstaan en hebben wij al vele tevreden klanten al hun zorgen uit handen kunnen nemen.

Heeft u letselschade opgelopen na een ongeval? Als u zelf geen schuld hebt aan het ongeval, is de tegenpartij aansprakelijk en moet deze u een schadevergoeding betalen. Wij kunnen dit voor u uitzoeken. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0113-405062. Een schadeletsel specialist van Stipt Letselschade zal dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek met u inplannen.

Letselschade bureau: werkwijze

Bij ons als specialist in letselschade kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Wij weten als geen ander wat er allemaal op u afkomt wanneer u een ongeluk heeft gehad, en staan u hierin graag bij. Van de Letselschade Raad hebben wij het Nationaal Keurmerk Letselschade ontvangen, een bevestiging van onze betrouwbare en succesvolle diensten als letselschade specialist. In tegenstelling tot een letselschade advocaat helpen wij u zonder extra kosten met het aanvragen van een schadevergoeding na geleden letselschade. De kosten die wij maken, worden namelijk verhaald op de tegenpartij.

Bij letselschade bureau Stipt Letselschade kunt u rekenen op de volgende service:

 • Hulp bij uw schadevergoeding zonder onverwachte extra kosten.
 • Ervaren medewerkers en experts die voor u aan de slag gaan.
 • Een persoonlijke benadering; bij ons bent u geen nummer.
 • Medewerkers met uitgebreide kennis van juridische procedures en regels.
 • Duidelijke communicatie.
 • Een persoonlijk aanspreekpunt tijdens het gehele letselschade traject.

Schadeletsel specialist in heel Nederland

Wij werken al jaren aan letselschadezaken in heel Nederland en hebben ruimschoots ervaring met alle soorten letselschade die u zich kunt voorstellen. Dankzij deze ervaring en de uitgebreide kennis van onze experts, lukt het ons vrijwel altijd om het letselschadetraject naar tevredenheid van alle partijen af te ronden. Wij staan u bij in het verzamelen van bewijs, het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het onderhandelen over de schadevergoeding. U kunt bij ons terecht in heel Nederland, onder andere in Breda, Goes, Rotterdam, Bergen op Zoom en meer.

Wanneer schakelt u een ervaren letselschade specialist in

Een ongeluk zit in een klein hoekje en u kunt op veel verschillende manieren letselschade oplopen. Zo kunt u een ongeluk in het verkeer krijgen, of u nu in een auto zit of op een fiets rijdt. Ook kunt u gewond raken tijdens het werk, in het openbaar vervoer, doordat u verkeerd voedsel eet in een restaurant of door een medische fout. Niet alleen loopt u hierbij materiële schade op, zoals een kapotte fiets of een kapotte telefoon, maar u kunt hierdoor ook immateriële schade oplopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan psychische klachten die ontstaan na het ongeval. In dit geval heeft u ook recht op smartengeld.

Bepalen wie er aansprakelijk is voor uw ongeluk, waar u recht op heeft en wat de hoogte van uw schadevergoeding is, is voor een particulier ingewikkeld. Zeker op het moment dat u eigenlijk moet herstellen van uw ongeluk, zit u hier waarschijnlijk niet op te wachten. Daarom is het aan te raden om letselschade bureau Stipt Letselschade in te schakelen.

Werkwijze van een specialist letselschade

Het inschakelen van Stipt Letselschade als schadeletsel specialist gaat als volgt in zijn werk:

 1. Meld uw letsel aan ons. Dit kan via het contactformulier op onze website.
 2. Wij nemen vervolgens binnen één dag contact met u op voor een gratis persoonlijk gesprek.
 3. We plannen een afspraak in waarbij een van onze experts bij u langs komt. U hoeft hier zelf dus niet de deur voor uit.
 4. Onze experts geven u een indicatie van waar u aan toe bent en gaan voor u aan de slag. U richt zicht verder alleen nog op uw herstel.

Nadat deze stappen zijn doorlopen, gaan wij voor u aan de slag. In het kennismakingsgesprek beoordeelt onze specialist in letselschade of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding en waar u op kunt rekenen. Vervolgens stelt uw persoonlijke expert de tegenpartij aansprakelijk. Dit kan bijvoorbeeld de verzekeraar van de schuldige zijn. Wij werken hierin samen met een gerenommeerd advocatenkantoor om de best mogelijke resultaten te behalen. Als de tegenpartij de aansprakelijkheid erkent, zullen wij uw letselschade kenbaar maken. Hierbij is het belangrijk dat er voldoende bewijs is voor uw letselschade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schadeformulier of een verklaring van een arts. Omdat u tijdens het proces voor de schadevergoeding waarschijnlijk al kosten zult maken, zoals gemiste inkomsten of medische kosten, vragen wij aan de tegenpartij een voorschot op de schadevergoeding. Zo komt u niet in de problemen terwijl u wacht op de voltooiing van het schadetraject. In samenspraak met u, en afhankelijk van het verloop van uw herstel, wordt uiteindelijk een voorstel tot eindafrekening aan de tegenpartij gedaan.

Neem contact op met letselschade bureau Stipt Letselschade

Met al uw vragen en twijfels over letselschade, schadevergoeding en smartengeld kunt u terecht bij Stipt Letselschade bureau. Onze experts staan elke dag voor u klaar om u te helpen en te begeleiden in het proces rondom letselschade. Ook als u twijfelt of u wel recht heeft op een schadevergoeding, is het aan te raden om ons om advies te vragen. Dit kunnen wij samen met u vaststellen tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. U zit dus nooit ergens aan vast en kunt makkelijk antwoord krijgen op uw twijfels.

Heeft u een verkeersongeluk meegemaakt, bent u gevallen op de werkvloer of bent u gebeten door iemands hond? Focus u op uw eigen herstel en laat ons uw zorgen uit handen nemen. Met de expertise van onze medewerkers zorgt letselschade bureau Stipt Letselschade voor de beste uitkomst voor u.

  schuldloze derde regeling
  (c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring