• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Letselschade Bergen op Zoom?

Heeft u letselschade opgelopen door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een ander ongeluk in Bergen op Zoom? Dan is het vooral belangrijk dat u de tijd en de rust krijgt om goed te herstellen. Bij Stipt Letselschade weten wij maar al te goed wat er allemaal komt kijken bij een arbeidsongeval of verkeersongeval. Na een ongeluk in Bergen op Zoom zal uw hoofd er zeker niet naar staan om financiële en materiële zaken te moeten afhandelen met de tegenpartij. Daarom nemen wij u de rompslomp rondom letselschade maar al te graag uit handen. Laat na een ongeval in Bergen op Zoom alle zaken rond de schadeclaim en het afhandelen ervan over aan een onze experts, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en wij nemen binnen één dag contact met u op.

Uw letselschade specialist in Bergen op Zoom

Na een ongeluk in Bergen op Zoom kunt u terecht bij dé letselschadespecialist van Bergen op Zoom en omstreken: Stipt Letselschade. Onze experts hebben met hun jaren aan ervaring al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Na een verkeersongeval of bedrijfsongeval kan er veel op u afkomen, waardoor u soms door de bomen het bos niet meer ziet. In dat geval staat Stipt Letselschade voor u klaar. Met persoonlijke aandacht en een vast aanspreekpunt zorgen wij ervoor dat al uw vragen beantwoord worden en nemen wij al uw zorgen uit handen. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten letselschade, of u nu zelf een ongeval in Bergen op Zoom heeft gehad of bijvoorbeeld als werkgever loonschade heeft opgelopen door het verkeersongeval van een van uw werknemers. Na ons eerste gesprek weet u meteen waar u aan toe bent wat betreft uw arbeidsongeval, verkeersongeval of ander ongeluk in Bergen op Zoom.

Letselschade in Bergen op Zoom: kop-staartbotsing

We spreken van een kop-staartbotsing wanneer een voertuig achterop een ander voertuig botst. Wanneer u de bestuurder van het voorste voertuig was en letselschade heeft opgelopen, kunt u deze schade vaak claimen bij de bestuurder die tegen uw auto aanreed. Volgens de wet moet een bestuurder namelijk voldoende afstand houden tot andere auto’s om te kunnen remmen zonder een verkeersongeval te veroorzaken. Wanneer hij toch een kop-staartbotsing veroorzaakt, is de achterste bestuurder aansprakelijk. Stipt Letselschade kan u helpen bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij na een ongeluk in Bergen op Zoom. Wanneer deze inderdaad aansprakelijk is voor het opgelopen letsel, zal de tegenpartij uw letselschade moeten vergoeden. Na een verkeersongeval, maar ook na een bedrijfsongeval, arbeidsongeval of ander ongeval in Bergen op Zoom, zullen er schadeposten zijn zoals niet vergoede zorgkosten, inkomensverlies of smartengeld. Stipt Letselschade helpt u om langs al deze schadeposten en claims te navigeren.

motorongeluk

Maak eenvoudig een afspraak

Wilt u snel geholpen worden met uw letselschade en het juiste advies ontvangen van ervaren experts? Dan bent u bij Stipt Letselschade aan het juiste adres. Wij kunnen al binnen één dag contact met u opnemen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Kom bij ons langs op kantoor of laat een van onze experts bij u thuis langskomen. Wij nemen uw zorgen uit handen en vinden de beste oplossing voor u. Zo hoeft u alleen nog maar te herstellen.

Contact opnemen

    Bel mij

      (c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring