• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Letselschade Zeeland – Wij claimen letselschade

Stipt letselschade is hét letselschadebureau bij u in de buurt. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goes. Als u in Zeeland woont, is het fijn om eenvoudig langs te kunnen bij een letselschadespecialist.

Wij staan aan uw kant en verdedigen uw belangen. Uw letsel verdient onze zorg. Daarom helpen wij u vaak kosteloos. De tegenpartij vergoedt onze kosten en betaalt de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Bent u gebeten door een hond? Of bent u het slachtoffer van een medische fout? Heeft u een auto-ongeluk gehad en daarbij een whiplash opgelopen?

Of is er sprake van een bedrijfsongeval? Neem contact met op met dé letselschadejuristen van Zeeland.

Waarom een letselschadebureau in Zeeland?

Wij zeggen u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Sommige letselschadebureaus beloven gouden bergen, maar dan blijkt gedurende het traject dat bedragen anders uitvallen.

Wij vertellen u duidelijk van tevoren wat de kansen zijn en op welk bedrag u recht heeft.

Wij weten ook: een schadevergoeding is fijn, maar uiteindelijk draait het om gerechtigheid.

Een arts die toegeeft dat hij een fout heeft gemaakt. Of een baasje die zijn bijtende hond niet langer los laat lopen. Ook dat is waardevol.

Letselschade in Zeeland: wat komt vaak voor?

Er zijn veel soorten letselschades, zoals verkeersongevallen, medische missers en bedrijfsongevallen. Wij merken in Zeeland dat er minder verkeersongevallen zijn (per 1.000 inwoners) dan in steden als Rotterdam en Amsterdam, omdat er minder mensen dicht op elkaar wonen.

Wel merken we dat er vaker reisorganisaties aansprakelijk worden gesteld, omdat Zeeland een toeristische provincie is. Daarnaast zijn er vaker ongelukken met dieren.

Zo is de provincie Zeeland één van de meest bezochte provincies door toeristen van Nederland. In 2018 waren er ongeveer 43 miljoen toeristen die naar Zeeland kwamen(1).

Met zoveel mensen die Zeeland bezoeken is het logisch dat er af en toe ongelukken gebeuren met letsel tot gevolg.

Daarnaast staat de provincie Zeeland bekend om de vele arbeiders die komen werken in verschillende sectoren zoals landbouw en fruitbouw. Uit cijfers van de inspectie SZW is gebleken dat er jaarlijks ongeveer 4.500 bedrijfsongevallen gebeuren, die zijn gemeld(2). Dit getal kan natuurlijk nog veel hoger liggen.

Is het helaas voorgekomen dat je een bedrijfsongeval in Zeeland hebt meegemaakt? Dan heb je een aanzienlijke kans op een schadevergoeding. Dit hangt uiteraard af van de situatie en het letsel, maar in de meeste gevallen is uw werkgever verantwoordelijk.

Uw letselschade specialist in Zeeland

Het claimen van letselschade kan een lang en ingewikkeld proces zijn. Daarom is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een deskundige die uw belangen behartigt.

De experts van Stipt Letselschade zijn gespecialiseerd in letselschade en helpen u uw schade te claimen. Stipt is een gerenommeerd letselschadebureau in Zeeland.

We onderzoeken uw situatie en analyseren het ongeluk. Wie is er aansprakelijk? Is er sprake van letselschade? En zo ja, op welke vergoeding heeft u recht? We proberen u in een vroeg stadium zo transparant mogelijk te informeren.

Eenvoudig een afspraak maken

We komen graag bij u langs, maar u bent ook van harte welkom op ons kantoor aan de Marquesweg in Goes (industriegebied De Poel II). Waarschijnlijk bent u al bekend met ons pand, omdat we zijn gevestigd aan de A58.

Vul het onderstaande contactformulier in om in contact te komen met ons. We plannen dan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

    Zeeland
    Bel mij

      (c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring