• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Nieuwe medewerker

Door: Leontien van Walsum
Leestijd: < 1 minuut

In een eerder bericht hebben wij u al laten weten dat dat wij per 1 september a.s. gaan uitbreiden. Morgen is het zover dan start onze nieuwe collega Arjan Sandee. Wij zijn erg blij met zijn komst en wensen hem veel succes!

Hieronder stelt Arjan Sandee zich gelijk even voor:

Na jarenlang op de letselafdeling bij een verzekeringsmaatschappij en vervolgens 14 jaar met veel plezier bij een expertisebureau te hebben gewerkt, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf 1 september zal ik werkzaam zijn bij Stipt letselschade, om mij als belangenbehartiger voor de volle 100% in te zetten voor onze cliënten.

Een letselschadetraject is een onzeker proces voor cliënten, de onzekerheid over het herstel en hoe lang het gaat duren, maar ook waar zij ‘aan toe zijn’.

Door mijn kennis en kunde en ervaring kan ik het proces zo goed en prettig mogelijk laten verlopen voor onze cliënten. Ik weet hoe partijen in het proces denken en ken de belangen. Hierdoor kan ik het optimale resultaat voor cliënten behalen.

Stipt letselschade is een relatief klein bedrijf met veel aandacht voor persoonlijk contact. Een goede relatie opbouwen en de communicatie met cliënten maar ook met de andere partijen in het proces vind ik heel belangrijk, net als het nakomen van afspraken. Daarom denk ik dat ik een prima ‘match’ met Stipt letselschade zal vormen.

1693303451593
(c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring