• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Stipt Letselschade presenteert social mediakanalen

Door: Leontien van Walsum
Leestijd: 2 minuten

Naamsbekendheid. Daar is Stipt Letselschade naar op zoek. Zowel in het Zeeuwse als in de rest van het land. In dat kader is een stap naar sociale media een logische. 

Relatie manager Leontien van Walsum van Stipt Letselschade ziet er de voordelen van in. “Op onze mediakanalen delen we bijvoorbeeld nieuwtjes over Stipt Letselschade. Wat doe je bijvoorbeeld als iemand letsel oploopt bij een verkeersongeval? De hulp die we bieden aan slachtoffers is gratis.”

Gratis hulp
Dat de hulp van Stipt Letselschade gratis is, vraagt om een nadere toelichting. “Wanneer iemand schuldig is aan het veroorzaken van letsel, dan kunnen wij voor onze cliënten alle kosten verhalen bij de verzekeraar van de aansprakelijke veroorzaker. Zij vergoeden tevens de hulp die Stipt Letselschade biedt. Het is belangrijk dat mensen dit weten. Ze kunnen ons dus na een ongeval direct inschakelen. ”

Gestage groei
De aanstelling van Leontien bij Stipt Letselschade is het gevolg van de gestage groei bij de shirtsponsor van ons eerste elftal en Kloetinge onder 23. Het werkterrein van Leontien beperkt zich niet tot het bijhouden van de website en de mediakanalen. “Mijn baan is heel afwisselend. Ik ben het aanspreekpunt voor assurantietussenpersonen, autobedrijven en fysiotherapeuten die slachtoffers van een ongeval naar ons doorverwijzen.”

Haar takenpakket is omvangrijk. “Daarnaast voer ik de intakegesprekken als we voor slachtoffers aan de slag gaan. Mijn jarenlange ervaring als letselschadebehandelaar komt daarbij goed van pas. Verder coördineer ik de reclame-uitingen.”

Leontien benadrukt dat mensen niet alleen om hulp mogen vragen als het om ernstig of blijvend letsel gaat. “Ook bij kneuzingen, schrammen of andere lichte klachten staan wij paraat om de kosten als gevolg hiervan op de aansprakelijke partij te verhalen.”

Volg de social mediakanalen van Stipt
Social media (Instagram, Facebook en Linkedin). Leontien verwacht dat de leden van voetvalvereniging Kloetinge haar shirtsponsor gaan volgen op de diverse kanalen. “Dat is vaak een kleine moeite. U doet Stipt Letselschade er een groot plezier mee.”

Wat dat betreft is de ene dienst, de andere waard!

 

Knipsel
(c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring