• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Onze nieuwe collega stelt zich voor

Door: Leontien van Walsum
Leestijd: < 1 minuut

“Een oester maakt van zijn probleem een parel.” 🦪

Mijn naam is Yara Nelis. Naast dat ik veel kennis heb over letselschade, kan ik je ook aardig wat vertellen over oesters. Ik kom uit een echte vissersfamilie. Voor de kenners: ik ben geboren en getogen in het Zeeuwse Yerseke.

De provincie heb ik een aantal jaren verlaten om te studeren in Maastricht en Utrecht, maar inmiddels ben ik er gelukkig weer. Na 3,5 jaar in Brabantse land te hebben gewerkt, kijk ik ernaar uit om nu ook weer vanuit het Zeeuwse te gaan werken.

Ik ben een bevlogen en punctuele letselschadejurist. Met een frisse blik help ik slachtoffers. Iedere letselschade verdient een eigen -soms unieke- aanpak. Voor een persoonlijke en integere benadering bent u mij aan het goede adres!”

Nieuwe collega
(c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring