• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Letselschade Roosendaal? Direct gratis rechtshulp

Als u een ongeluk in Roosendaal heeft gehad, is het laatste waar u op zit te wachten het invullen van schadeformulieren en het doen van schadeclaims. Na een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Roosendaal is het vooral belangrijk dat u fysiek en geestelijk kunt herstellen. Daarom staan de experts van Stipt Letselschade voor u klaar bij allerlei soorten letselschade.

Na een arbeidsongeval of ander ongeval in Roosendaal is er vaak een tegenpartij die u aansprakelijk kan stellen; u kunt vergoeding ontvangen voor opgelopen letselschade en andere kostenposten, zoals misgelopen inkomsten en zorgkosten. Stipt Letselschade geeft u snel duidelijkheid rondom uw schadeclaims en onze medewerkers staan klaar voor al uw vragen en zorgen. Vraag vandaag nog vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en wij zoeken de juiste oplossing voor u.

Uw letselschade specialist in Roosendaal

Heeft u een ongeval in Roosendaal gehad? Stipt Letselschade is dé letselschadespecialist van Roosendaal en omgeving. Of het nu om loonschade, een arbeidsongeval of een verkeersongeval gaat: onze experts hebben al vele klanten begeleid in het proces na hun ongeluk in Roosendaal. Samen met u zoeken wij naar de juiste oplossing voor uw letselschade totdat u tevreden bent.

Het afhandelen van letselschade kan een ingewikkeld proces zijn. Gelukkig staat u er niet alleen voor wanneer u kosten wilt verhalen na het oplopen van letselschade. Onze experts staan voor u klaar en nemen al uw zorgen rondom uw bedrijfsongeval of ander ongeval in Roosendaal uit handen. Zo kunt u zich richten op wat er echt toedoet: herstellen van uw ongeluk.

Letselschade in Roosendaal: een ongeluk met de fiets

Als fietser bent u kwetsbaar op de weg. Het is dan ook niet voor niets dat de bestuurders van motorvoertuigen vaak aansprakelijk zijn bij een fietsongeluk, zelfs wanneer de fietser een verkeersfout maakte. Dit staat in Artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Als u letselschade heeft opgelopen na een verkeersongeval met de fiets, kunt u de schade dus vaak op de tegenpartij verhalen.

Natuurlijk zitten hier wel wat haken en ogen aan. Als u als fietser bijvoorbeeld zelf door rood reed, waardoor het verkeersongeval ontstond, zal de tegenpartij niet de volledige schade hoeven te betalen. Gelukkig hoeft u de regels rondom letselschade op de fiets niet zelf uit te zoeken. Onze experts kunnen u precies vertellen waar u en de tegenpartij aan toe zijn na een ongeluk in Roosendaal. Datzelfde geldt bovendien voor allerlei andere soorten letselschade, ook als het bijvoorbeeld om een bedrijfsongeval of arbeidsongeval gaat.

letselschade richtlijnen

Neem vrijblijvend contact op

Bij Stipt Letselschade kunnen wij u snel en eenvoudig bijstaan in de afhandeling van uw ongeval in Roosendaal. Onze experts zijn op de hoogte van de regels rondom allerlei soorten letselschade en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken en wij nemen binnen één dag contact met u op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vervolgens regelen wij de rest. Onbezorgd herstellen doet u met Stipt Letselschade.

Contact opnemen

    Bel mij

      (c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring