• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Stipt Letselschade: “Hulp aan letselschadeslachtoffers is maatwerk”

Door: André Rotte
Leestijd: 2 minuten

SHARON MOENS EN SUSANNE HOLMES ZIJN DOOR DE WOL GEVERFD

Letselschadezaken hebben veel impact. Vooral als een slachtoffer een langdurig medisch traject moet volgen, niet meer kan werken of blijvende beperkingen houdt.
Sharon Moens en Susanne Holmes, beiden belangenbehartiger bij Stipt Letselschade, weten wat het is om de positie van het slachtoffer dan centraal te stellen.

Brok ervaring

Sharon: ”Ik ben inmiddels vijfentwintig jaar werkzaam in de letselschade en heb in de afgelopen jaren voor verzekeraars en ook als belangenbehartiger gewerkt. Daarmee heb ik veel ervaring opgedaan.  Bij Stipt Letselschade geven wij het slachtoffer deskundige begeleiding en streven wij ernaar om de lijntjes kort te houden. We gaan altijd voor een optimaal resultaat.”

Redelijk en billijk

Het verhalen van schade op een aansprakelijke partij verloopt vanwege de diverse belangen niet altijd gesmeerd. Sharon: ”Zaak is om bij een eindregeling naar redelijkheid en billijkheid een schadestaat op te maken. Vaak is dan door de verzekeraar al een voorschot verstrekt vanwege gemaakte kosten of is een voorschot op smartengeld uitgekeerd. Bij het opstellen van zo’n schadestaat  dien je wel bewijs aan te dragen van de schade die geleden is. Over schadeposten als smartengeld kan soms best wat discussie ontstaan, maar in de meeste gevallen komen we met de verzekeraar tot overeenstemming. Wij zijn pas tevreden als het slachtoffer met een goed gevoel terugkijkt op het proces en blij is met het behaalde resultaat.”

Sterke combinatie met VICI-advocaten

In de praktijk komt het regelmatig voor dat partijen niet op één lijn zitten aangaande de omvang van de waardering van bepaalde schadecomponenten en/of  de erkenning van de aansprakelijkheid. Susanne: ”Dat betekent dat we soms een gerechtelijke procedure moeten opstarten. Door de nauwe samenwerking met VICI-advocaten kunnen wij bij verschil van inzicht snel schakelen. Op deze manier kunnen we snel duidelijkheid verschaffen aan cliënten en voortvarend te werk gaan bij een (deel) geschil. Wij ervaren de samenwerking met VICI-advocaten als een sterke combinatie.”

Gratis

Susanne is door de wol geverfd als het om belangenbehartiging gaat. “Vanaf 1999 werk ik als belangenbehartiger. Het bijstaan van cliënten is maatwerk. Persoonlijke en oprechte ondersteuning is de belangrijkste voorwaarde. Oplossingsgericht denken met een praktische aanpak.  Onze dienstverlening is geheel kosteloos voor de klant.”

Susanne en Sharon kennen elkaar ook al vele jaren en delen hun kennis met elkaar. Dat maakt het team van Stipt Letselschade ook sterk. Sharon: ”We voelen en vullen elkaar prima aan. Het is fijn en goed om gebruik te kunnen maken van elkaars ervaring en kennis. Dit maakt dat wij ons werk met veel plezier en overgave doen.”

Over André Rotte

"Mensen persoonlijk en betrokken bijstaan, zodat hun leven weer zoveel mogelijk wordt als voor hun letselschade. Dat vind ik mooi." Na mijn rechtenstudie en functies bij verzekeraars internationale expertisebureaus werk ik sinds 2010 als belangenbehartiger voor slachtoffers van letselschade. Ik ben NIVRE-registerexpert en lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars. Dat zorgt ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van letselschaderegeling. In mijn eerste baan bij een verzekeraar leerde ik dat persoonlijk contact enorm belangrijk is wanneer je slachtoffers van letselschade helpt en dat een tevreden klant je doelstelling is. Dat én mijn ervaring en kennis maakt dat u de behandeling van uw letselschadeclaim met een gerust hart aan mij kunt overlaten.

Meer blogs van André Rotte Bekijk profiel op LinkedIN
Sharon Moens
(c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring