• Landelijk werkzaam
  • Persoonlijk bezoek
  • Één vast aanspreekpunt
  • Gratis rechtshulp

Een positieve ervaring van Dick

Door: André Rotte
Leestijd: 2 minuten

“Mijn naam is Dick Breedijk, woonachtig in Wilnis en in verband met een bedrijfsongeval ben ik in contact gekomen met Stipt letselschade. Vanaf 2015 tot heden heb ik het contact met mijn advocaat als expert in letselschade heel plezierig gevonden. Het ging weliswaar om een onplezierig bedrijfsongeval. Echter hebben wij altijd op een ontspannen en humorvolle wijze in contact met elkaar gestaan. Mijn advocaat stond altijd klaar voor mij en bracht rust in een tergend langdurige afhandeling van mijn zaak. Daarnaast was er altijd ruimte met het nodige geduld erbij om dingen mij uit te leggen waar ik het niet of niet meer kon begrijpen.”

De communicatie met Stipt Letselschade

“De telefonische bereikbaarheid was altijd vlot en laagdrempelig. Wanneer mijn advocaat niet direct in de gelegenheid was om mij telefonisch te woord te staan, zag hij kans om zo snel als mogelijk kort daarna mij alsnog via de telefoon te spreken. De begrijpelijkheid van de informatie die ik krijg was altijd duidelijk. Waar ik het niet kon begrijpen was er altijd ruimte met de nodige geduld om mij het uit te leggen. Ditzelfde geldt voor de reactiesnelheid.

De uitkomst van deze letselschadezaak is voor beiden enigszins teleurstellend. Het positieve hieraan is dat het kan worden afgesloten en dat ik alles overdenkend tevreden ben. Met minder genoegen nemen betekent zoveel meer voor je algehele welbevinden dan nog jarenlang procederen. Het bijzondere is dat mijn advocaat en ik door deze voor hem ook uitzonderlijke letselschadezaak na afsluiting contact zullen blijven houden.”

Mijn ervaring met Stipt Letselschade

“Een mogelijk verbeterpunt kan ik zo niet hardop zeggen, maar ik ben van mening dat er altijd wel wat valt te verbeteren. In de nabije toekomst zal ik vanuit mijn rol als ervaringsdeskundige op een bepaald gebied in letselschade worden uitgenodigd door uw bedrijf. Uw dienstverlening wil zodoende nog beter aansluiten op de behoeften van cliënten.

Het is zeker niet flauw bedoeld maar de STIPTheid van uw dienstverlening waardeerde ik het meest. De nauwgezetheid waarmee deze zaak van begin tot het einde werd behandeld door mijn advocaat, gaf mij het gevoel te worden gezien en gehoord. Mocht ik er een cijfer aan kunnen geven, dan zou dit een 9 zijn geweest.”

(c) copyright Stipt letselschade | Klachtenregeling | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Privacyverklaring